За кого е проекта и кой може да стане наш партньор?

Предложението не е за тези, които търсят бързи и лесни пари. Ако искате да участвате в проекта, трябва да знаете, че няма да Ви бъде платено само затова, че сте се регистрирали. Задачата на проекта е да Ви научи как да заработвате пари в интернет правилно и с максимална изгода за Вас.

Проекта е идеален за тези, които:

      обичат да правят нещо с резултат и да постигат поставените си цели;
      могат да отделят около 1-2 часа на ден за работа по проекта
      имат компютър и интернет
      осъзнават, че дохода зависи само от тях самите и от работата им и са готови за това предизвикателство;
      а също и за тези, които знаят, че първата заработка в интернет може да дойде не веднага, и са готови да се потрудят сега, заради стабилни доходи в близко бъдеще.

Не е важно, дали сте студент или пенсионер, мъж или жена, дали имате деца и семейство, дали имате основна работа или не, дали уверено ползвате компютри или не и от кое населено място сте – всичко това ще бъде нужно, ако кандидатствате на традиционна РАБОТА при работодател. Нас ни интересуват не вашите умения, а вашата упоритост и желание. Това е предпоставка, правейки го заедно с нас, да създадете собствен успешен бизнес в интернет.

Добре. До тук всичко звучи чудесно!
И какво ще трябва да правя?

В какво ще се състои всъщност Вашата работа в Интернет?

Designed by Freepik

 

И така, какво по своята същност представлява проекта? По какъв начин може да се получи заработка в интернет, а също и да се получи пасивен доход дори и тогава, когато сме на основната ни работа или сме на почивка?

Всичко е просто! И досега е съществувало, но не сте го знаели. Ние Ви предлагаме да се присъедините към новия уникален бизнес проект „Моята онлайн кариера”, който ще Ви позволи да започнете собствен домашен бизнес. В същото време това ще правите в сътрудничество с екипа на проекта и със световната компания „Орифлейм” по нови изгодни условия.

 

Да, Орифлейм! Правилно прочетохте!

 

В какво се състои изгодата и уникалността на този проект?

Designed by Freepik

 

Както и преди, компанията Орифлейм предлага качествена европейска козметика с лична отстъпка 20%, която Вие можете да използвате сами или да продавате на ваши клиенти, заработвайки от разликата в цените между каталога и цените на едро.

Както и преди, Вие ще ползвате преимуществата на мрежовия маркетинг, получавайки бонуси от 4 до 24% за онзи обем продадена козметика, която са реализирали участниците в проекта и които вие сте довели във вашия екип.
Но, за разлика от обичайните методи за продажби, до които са принудени да подхождат консултантите в компанията Орифлейм, нашите участници не е нужно, за да заработват да излизат от дома.

Без разнасяне на каталози
Без уговаряне на хора
Без телефонни обаждания
Без списъци
Без промоции на улицата

Маркетинга с използването на традиционните методи става ВСЕ ПО-ТРУДЕН!

Вие можете да получавате доход докато употребявате продукцията на компанията „Орифлейм”. Само си представете: използвате козметика и средства за грижа отвън и отвътре от високо качество, а компанията Ви плаща и Ви подарява подаръци.  Поканените от вас хора правят  същото нещо и на тях компанията им „доплаща”. И това не е само доплащане, а сериозни комисионни, съпоставими с европейските доходи.

Съгласете се, че това е доход за това, че Вие сте сменили обичайния си магазин за козметика с интернет магазина на компанията. Освен това, ние ще ви научим не само как правилно да работите в интернет, но и ще насочваме Вас и Вашите нови партньори, ще ви обучаваме, ще получавате ценни съвети за здраве и красота, за общуване, себеразвитие, така, че в кратко време вие да получите максимална изгода от участието в проекта „Моята онлайн кариера”. Ние ще ви снабдим с необходимите онлайн инструменти за работа, което ще ви помогне да развиете своя бизнес. Имаме готова онлайн система, която работи за Вас 24 часа в денонощието. Общо 1-2 часа на ден и достъп до интернет и за една година активна работа с наша помощ ще започнете да получавате доход от 600 до 1200 лева на месец. Дали това не е мечта за всеки от нас? И това не е предела, има и много повече пожизнени възможности, които зависят от Вас самите, и от желанието Ви да заработвате!

Регистрирайки се е проекта „Моята онлайн кариера” Вие няма да сте сами! Вас ще ви обучават и практически ще Ви поддържат денонощно нашите лидери, спонсори и интернет мениджъри докато Вие напълно усвоите уменията и можете да продължите работа самостоятелно!

Мрежовият бизнес – това е най-благородния и благодарен вид заработване, тук не се задържат тези, които мислят само за собствената си изгода. Само действайки на принципа „Помагайки на другите да спечелят – помагам и на себе си” можете да се сдобиете с най-високи успехи в бизнеса и в живота!

 

Какви са предимствата на проекта? Защо сега и защо този проект ? 1000лв. доход месечно след една
година работа в проекта?!
Designed by Freepik Designed by Freepik Designed by Freepik